Vi kan bearbetad plast

På Ösönerplast AB bearbetar vi inte plaster efter några uppgjorda stansmodeller. För oss är din produkt viktigare än så. Så viktig att vi helt enkelt skapar nya skräddarsydda lösningar för den enskilde produkten, speciellt utformade efter dina behov och förutsättningar. Klicka på produkter i menyn så kan du se ett axplock av det vi kan erbjuda dig – resultatet av ett lyckat samarbete med våra kunder. Tillsammans diskuterar vi fram den lösning som passar dig bäst.

Frank Österberg grundade Ösönerplast AB 1966. Verksamheten bestod då av vakuumformning, varmbockning samt en stor del handbearbetning, Idag erbjuder vi flexibla lösningar vid valet av plastprodukt.

Med vår unika möjlighet att kombinera vår maskinpark ställer vi upp som problemlösare i alla lägen. Vi behärskar bl.a. vakuumformning, varmbockning, laserskärning, fräsning, tubtillverkning, stansning samt kompletterande bearbetning. Det finns många olika plastmaterial. I sökandet efter rätt material är Ösönerplast AB en kompetent vägledare med sin mångåriga erfarenhet i plastbranschen. Miljö- och återvinningsfrågorna är naturliga inslag i vårt dagliga arbete.

Våra kunder är reklamföretag, reklamavdelningar på större företag, förpackningsanvändare och tillverkningsindustri. Företag vilka sysslar med exponering av produkt eller budskap, packar produkter eller behöver plastkomponenter till sin produktion. Företag som ställer krav på oss som leverantör där miljöanpassning, leveranssäkerhet och hög servicenivå är självklara budskap.

Med våra fyra inriktningar Packaging, Retail Expo, Industry och Special har vi alltid en lösning som passar ert behov.

Efter drygt 50 år i branschen ser vi fram emot nya utmaningar.

Företaget ägs och drivs idag av Niklas Österberg och Andreas Carlsson.

Välkommen att kontakta oss idag!

Kontakt

033 20 49 70
e-post@osonerplast.se

Ösönerplast använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies