Lyft fram ditt erbjudande och skapa försäljning med smarta displayer och exponeringslösningar.

Genom åren har vi jobbat nära en rad betydande varumärken i detaljhandelns hyllor. Vi vet att slaget om kunden står i butiken – och att rätt exponering och displaymaterial kan vara avgörande. Insikter som tillsammans med vårt kunnande om plasttillverkning skapat en rad framgångsrika lösningar. Många helt kundunika.

 

Pushersystem, Point-Of-Sales-material, hyllpratare och andra exponeringslösningar som sticker ut – Ösönerplast har erfarenheten, metoderna och kapaciteten som får din produkt att synas och säljas.

Exempel – Displaymaterial

Pennor

Snygg och säljande exponering för produktsortiment av pennor. Produktanpassade plexilådor gör det lätt för konsumenten att hitta sin produkt.

Kunderna väljer oftast:

Exempel – Displaymaterial

Kosmetika

Display för bästa presentation av kosmetikaprodukter. Exklusivt och säljande gör det lätt för butiken att hålla snyggt i produktsortimentet av kosmetikprodukter.

Kunderna väljer oftast:
Exempel på displaymaterial - Ösönerplast

Exempel – Displaymaterial

Livsmedel

I kyldisken är hyllränna/hyllavdelare med pusher den perfekt exponering av påläggsprodukter och lättorienterat för konsumenten. Ordning och reda i hyllan och lätt att hitta sitt favoritpålägg.

Kunderna väljer oftast:

Exempel – Displaymaterial

Snus

Exponering av nyheter och specialerbjudande i tobaksavdelningen på supermarket eller hos den lokala spelbutiken. Snyggt och säljande med displayer och automater av akrylplast.

Kunderna väljer oftast:

Vi tar fram exponeringslösningar med hög kvalitet och bra kundservice.

Ösönerplast har stor erfarenhet av att jobba med både produktion såväl som design och produktidé. Det gör oss unika i förhållande till våra konkurrenter.

  • Snabba leveranser
  • Miljömedvetna materialval
  • Bra service & effektivitet
  • Kvalitativa produkter