På Ösönerplast AB bearbetar vi inte plaster efter några uppgjorda standardmodeller. För oss är din produkt viktigare än så.

Så viktig att vi helt enkelt skapar nya skräddarsydda lösningar för den enskilde produkten, speciellt utformade efter dina behov och förutsättningar. Frank Österberg grundade Ösönerplast AB 1966. Verksamheten bestod då av vakuumformning, varmbockning samt en stor del handbearbetning, Idag erbjuder vi flexibla lösningar vid valet av plastprodukt.

Egen maskinpark möjliggör produkter för kunder i olika branscher.

Med vår unika möjlighet att kombinera vår maskinpark ställer vi upp som problemlösare i alla lägen. Vi behärskar bl.a. vakuumformning, varmbockning, laserskärning, fräsning, tubtillverkning, stansning samt packning och distribution. Det finns många olika plastmaterial. I sökandet efter rätt plastmaterial är Ösönerplast AB en kompetent vägledare med sin mångåriga erfarenhet i plastbranschen. Miljö- och återvinningsfrågorna är naturliga inslag i vårt dagliga arbete.

 

Våra kunder är företag vilka sysslar med exponering av produkt eller budskap, packar produkter eller behöver plastkomponenter till sin produktion.

 

Man kan helt enkelt säga att dom som vill exponera sin produkt mot konsument med en förpackning eller display är vår vanligaste kundgrupp, men även om man behöver en plastkomponent eller plastdetalj som skyddar eller underlättar hanteringen i industrin.

 

Företag som ställer krav på oss som leverantör där miljöanpassning, leveranssäkerhet och hög servicenivå är självklara budskap.

 

Med våra tre inriktningar Förpackningar, Displaymaterial och Plastkomponenter har vi alltid en lösning som passar ert behov. Efter 55 år i branschen ser vi fram emot nya utmaningar.

 

Tillverkningen sker i vår egna fabrik i Borås, varmt välkomna att besöka oss så berättar vi mer om vårt erbjudande.