Skyltmaterial, affischfickor och hyllpratare från Ösöner.

Som varumärkesägare skapar man stora konkurrensfördelar genom att använda sig av en tydlig varumärkesexponering och tydlig hyllkommunikation. Ösöner tillverkar hylltalare, hyllvippor, pointer vippor och skyltmaterial som skapar hög synlighet, skräddarsydd efter era behov.

Ösönerplast har stor kunskap av att tillverka POS material och skyltar, samt skyltar med LED belysning.

 

Det finns ett stort utbud av affischfickor att välja mellan. A4, A3, 70×100 och 50×70 fickor med eller utan upphängningshål och öljetter.

 

Vi kan även leverera fickorna med dubbelhäftande tejp eller magnettejp.

 

Vi tillverkar även mäklartavlor och fönsterdekor. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa er att synas mot konsument på bästa sätt. Vi har även hållbara och återvunna plaster att välja mellan.

Hur skyltar jag bäst med mitt varumärke?

Ösönerplast tillverkar fasadskylt för utomhusbruk, produktskyltar i dagligvaruhandeln eller dörrskyltar för hotell eller en snygg entréskylt för ditt företag. Vi kan laserskära bokstäver och mönster och montera detta på en bottenplatta för att få 3D effekt på skylten. Monterar man väggskylten med distanser blir det extra fin exponering.

 

Kan jag använda vilket material jag vill?

Ösönerplast jobbar med dom flesta termoplasterna såsom akryl, PETG, polykarbonat och PP mm.

 

En skylt kan laserskäras eller fräsas med gravyr eller tryck. Vi kan även lösa skyltar med LED belysning för extra synlighet.

 

Vi tar även fram ljuslådor med utbytbart budskap samt magnetmatta med tryck för montering på metallytor.